Betaling

Sa Beauty Studio modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Sa Beauty Studio bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer

Levering:

Vores leveringstid er normalt 2-4 hverdage. Leveringstiden regnes fra dagen efter, du har lagt din bestilling, forudsat at alle varer du har bestilt, er på lager.

Sa Beauty Studio har gratis fragt på alle ordrer til Danmark over 499,-.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Produktskade under transport

Hvis du, mod forventning, modtager en vare, som er skadet eller på anden vis i uacceptabel stand, bedes du kontakte os. Vi hjælper dig hurtigst muligt og sørger for, at du undgår yderligere omkostninger. Da vi er nødt til at anmelde eventuelle skader til vores transportfirma hurtigst muligt , beder vi dig at kontakte os så snart du opdager skaden for at forenkle processen. Ovenstående gælder både i tilfælde af synlige og skjulte transportskader, derfor er det vigtigt, at du åbner din pakke og kontrollerer, at din vare er fejlfri og uskadet, så snart du modtager din pakke.

Ved fortrydelse:

Rettes der henvendelse til og reklamationer sendes til:

+45 60 42 41 41
info@sabeautystudio.dk

Adresse:
Søborg Hovedgade 153
2860 Søborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Hvis du ønsker at fortryde, må emballagen på produktet ikke være brudt.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Hvis du fortryder dit køb ved ikke at afhente din pakke, vil du blive fratrukket de faktiske omkostninger for at pakken returneres.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Sabeautystudio@hotmail.com

For yderligere info:

+45 60 42 41 41
info@sabeautystudio.dk

Søborg Hovedgade 153
2860 Søborg