Velkommen hos SA Beauty Studio

SA Beauty Studio er en skønhedssalon, som udfører flere forskellige behandlinger bla. Eyelash Extensions, voks og permanent makeup. Vi har endvidere en frisør, massør, tatovør samt en negletekniker.
 
Svetlana Anufrieva er indehaver af SA Beauty Studio. Hun gøre sit bedste for at komme hele vejen rundt inden for skønhedsuniverset. Hos SA Beauty Studio kan du blive forkælet fra top til tå.
 
Svetlana har dygtiggjort sig indenfor skønhed, og er selv uddannet hos de bedste underviser i Rusland. Hun har været i skønhedsbranchen siden 2014.
Endvidere har hun en stor passion om at lære fra sig, og inspirere andre, der har samme interesse. Derfor holder hun månedligt kurser i Single og Volume lashes, samt voks.
 
Svetlana udfører mange forskellige behandlinger alt fra Eyelash Extensions, Permanent makeup til voksbehandlinger. Du vil som kunde altid kunne føle dig tryg i hendes omgivelser.
 
Hun har uddannet en stor del af Danmarks  bedste vippetekniker. Hun er ambitiøs, og bestræber sig altid på at hendes kursister bliver super profesionelle, så de kort efter kan starte deres karriere som selvstændige. Herved er hun opdateret med de nyeste trends og metoder, således at hun kan tilbyde kursisterne den bedste undervisning der er på markedet.
 
Vi ligger på Søborg Hovedgade 153.
Der er god mulighed for offentlig transport, 6A kører lige til døren.
Samt er der gratis parkering, med rig mulighed for p-pladser
SA Beauty Studio